Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Sofie Fredriksson - 3 mars 2009 20:34

Jo, jag har klämt i mig en rejäl portion sushi med i kväll. Kände att jag var värd det, och tyvärr måste jag erkänna att jag är totalt beroende av Yin Tai's sushi. Så herrans, attans gott!!!

Av Sofie Fredriksson - 3 mars 2009 20:33

Ont, det gör ont det gör ont, men det går... INTE! *trallar som jag vill*
Mina leder tar fan livet av mig snart. Blä! Kan det inte bli varmt ute nån gång då? Är det för mycket begärt? Alla tjatar ju om den globala miljövärmechocken, men inte har jag märkt av den inte. Jag sitter här med ett gäng filtar och raggisar och varmt té, men hjäper det? Nope!


I natt måste vi få sova. Detta har ju pågått sen natten mot fredag, och milt uttryckt så är jag schleten...
Stackars lillen hade ont i magen i natt igen, och det ordentligt,  igen. Han sov en stund, vaknade, gallskrek, pruttade, sov lite till, vaknade och skrek och *prupp prupp prrrrrrrupp*, och så fortsatte det hela natten igenom.
Men tror ni inte att han studsar upp glad som en lärka strax före sju ändå medan mamman ligger för döden av trötthet och bara vill vila lite, lite till? Var får han sin ork ifrån????
Vi har strukit mjölk i hans kost helt nu, och får hoppas att det ger resultat. På dagis har han börjat äta idag igen, så det hurrar vi för jättemycket! =)
Idag på jobbet har jag fått göra en liten ormdrake, en makeover miniformat och ett porträtt av en amstaff. Porträtt är ju något jag gillar, särskilt på djur, så dagen känns lyckad. =)
Åsså har jag ätit semla - igen. He he...
Ovido - Quiz & Flashcards