Alla inlägg den 18 februari 2009

Av Sofie Fredriksson - 18 februari 2009 22:14

Idag har det varit en bra dag. Allt har varit lugna gatan på jobbet, om man inte tänker på en gubbe som skällde ut mig för att våra priser är för dyra. Men nu råkar det tyvärr vara så gubbe lilla, att den utskällda tatuerarens priser ligger på en tredjedel ca av landets övriga tatuerares priser. Men gnäll på du bara *sura big time* Och att vara otrevlig löser precis inget alls!

Grabbarna mår rätt bra under omständigheterna. Men de har lite ångest för de vill inte åka till pappa i helgen, men vågar heller inte säga ifrån helt av rädsla att göra honom ledsen. Vi får se hur det löser sig. Det enda jag kan göra är att ge dem styrkan att göra som hjärtat känner, och inget annat. Känns det bra att åka så ska de självklart åka. Men är de så rädda och oroliga som de varit närmaste veckorna, ja då ska de kanske tänka på att stanna hemma. Det ska ju vara kul och kännas bra att få träffa pappa, inte något annat!

Problemet här är nu bara att pappan i fråga inte tror att de kan tänka själva, utan att det är jag och Jonny som placerar diverse tankar i deras huvud. Moget mannen!!


Vi har äntligen börjat friskna på oss något så när. Bara en par snoriga näsor och hosta, men annars börjar det likna ett gott liv igen =)


Ovido - Quiz & Flashcards